Dag 17: Tillit, ”girl night” och nattvard

Tjenare kexet står du här och smular? Idag är det Tuva-Li och Salome som skriver blogg och eftersom det är 4th of july så skriver vi hela bloggen på engelska! fast näe det låter jobbigt, vi struntar i det.

Vi började dagen i tystnad en halvtimme för tidigt med att smyga in i allrummet för att sitta och vänta på födelsedagsbarnet, Assar. Vi skulle lura honom att han hade försovit sig och det lyckades absolut 100% ….

Efter det så åt vi som vanligt frukost och Lova läste sedan Narnia för oss på morgonsamlingen. Vi hade sedan lektion med tema kärlek, sex och relationer där vi lärde oss fantastiskt bra raggningsrepliker. Vid lunchen Klockan 12 som bestod av RAGGmunkar med bacon fick vi jordgubbstårta till efterrätt, mycket uppskattat. På eftermiddagen körde vi olika tillitsövningar, vi började med att kasta ägg (kokt som tur var).Vi turades om att vara bilar som blev styrda av dem utan ögonbindel. Efter det föll vi och blev för det mesta fångade. Sist men inte minst tog vi oss igenom ett spindelnät utan att nudda det, vi fick igenom hela gruppen på 20 min och 37 sek genom att våldsamt men strategiskt kasta varandra!

Till middag åt vi kyckling, ris och kladdkaka med mycket grädde.

Vi hade girl power bollen reunion då vi hade tjejhäng resten av kvällen (det som hände där stannar där). Killarna hade killkväll (pingisturnering).

Kvällsfika! det var som vanligt, mackor, slagsmål vid brödrosten, osv .

Dags för andakt, vi hade nattvard, vi fick smaka på en delikatess även kallat oblater (det mest smakrika brödet som finns) som vi fick doppa i vin.

Det var allt, tack för att ni läste.

Puss Puss, toodles :))))

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok 2023. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.