Dag 15: Övning, spex och dop.

Tja tja bloggen. Idag är det ledar-Lova som skriver det näst sista inlägget.

Dagen kickstartade med en dunderväckning utfört av mig (Lova), Liv och Erik. Vi körde lite av en favorit i repris med både en ljuvlig kastrullocksorkester och uppfriskande vatten sprayat i ansiktet. Därefter avnjöt vi som vanligt en magisk frukost innan vi drog igång med övningarna inför helgens händelser. Vi började med att öva dansen några gånger för att sedan gå igenom hur gudstjänsten på söndag kommer se ut. Därefter fick både konfirmander och ledare tid att öva på sina respektive spex.

Till lunch var alla konfirmander och anhöriga samlade för att starta upp den gemensamma avslutningshelgen. Vi åt lunch tillsammans och sjöng då även för vår alldeles egna Arvid som fyller år idag. Efter lunchen hoppade vi in i bilarna och blastade Hooja på högsta volym för sista gången. Vi gasade iväg upp till Lasaliden där vi tillsammans med alla anhöriga gå en tipsrunda där alla frågor handlade om våra kära konfirmander och saker de har gjort under lägret.

När tipsrundan var rättad och klar så gasade vi tillbaka till gården för att fortsätta öva inför spexet. Med sammanlagt flera 100 gram koffein i oss gick ledarnas övning inför spexet riktigt bra trotts enorm trötthet! Detta resulterade såklart i ett helt magnifikt uppträdande införde anhöriga efter middagen. Konfirmandernas spex var också riktigt bra 😉

När vi hade fått skratta i en dryg timme så var det dags att bli lite mer seriösa och sentimentala och gå ner till älven för att ha dop för fem av våra fantastiska konfirmander. Det var ett superfint dop och det fanns även möjlighet till dopbekräftelse och nattvard under dopandakten. Det hela landade i en superfinkväll som avslutades med smarrigt kvällsfika på gården.

Men nu är det wayyyy past bedtime och vi ledare hoppas att konfirmanderna tar sömnen på större alvar än oss och får några riktigt goa timmar med sömn. Ha det bäst så ses vi förhoppningsvis imorrn på gudstjänst, annars hörs vi här för det sista inlägget från detta året.

Toodles <3

/Ledar-Lova

Det här inlägget postades i Dagbok 2024. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.