Dag 13: Hooja, prank och uppesittarkväll..(typ)

Tjena tjena alla bloggläsare! Idag är det ledar- Erik som skriver blogg, pga pressat schema för konfirmanderna. Förbered er på en riktig dunder blogg!

Dagen började med att Jag(Erik) och Lova väckte konfirmanderna utklädda som Hooja och DJ mårdhund. Om ni inte vet vilka de är, googla det!! Med motorsåg, högtalare och sång blev det en lyckad konsert. Därefter bar det av till frukost.

Som vanligt serverades havregrynsgröt, fil, mackor och gott kaffe. Vi ledare är otroligt tacksamma över det ständiga flödet av nykokat kaffe. Tack Mojo, Maria och Kerstin!

Eftersom vi har läst klart Narnia och sett filmen så blev det ingen läsning under morgonandakten. Istället bestod andakten mestadels om information inför avslutningshelgen.

Efter morgonandakten började planeringen. Den EVIGA planeringen inför avslutningshelgen. Planera spex, öva dans, planera dop och så mycket mer som ni kommer få se på lördag och söndag! Hela dagen bestod av planering faktiskt, så vi snabbspolar till efter middagen!

Efter middagen vankades……en mordgåta! Vad är det Erik, frågar ni? Jo, mordgåtan utspelade sig här på gården. Sveriges lagkapten i det svenska backhoppsskytte landslaget var funnen död av det norska landslaget i konstskidåkning. De misstänkta var flera, vem dödade egentligen Ulf? Jadu, det får vi nog aldrig reda på!

Under mordgåtan begav sig några av killarna till tjejernas rum. Det var nämligen dags för det årliga pranket. Med sopsäckar i händerna, och mod i själen TÖMDE killarna tjejernas rum på kläder, lakan, handukar och väskor. Det räckte inte med tomma rum, utan nutella fick agera avföring i deras toaletter. Men hur var det nu killar, man skulle ju inte busa med andras sängar??

Efter mordgåtan fick konfirmanderna öva lite till på olika saker inför helgen, den eviga PLANERINGEN. Efter en stund av kloka tankar och delade åsikter bjöd ledar- André på grilade hamburgare till kvällsfika. Hur gott var inte det?? Jo, väldigt!

Resterande timmar av kvällen fick ungarna göra vad de ville. De fick nämligen vara vakna till 00.00!! Inte ett vanligt fenomen här på fjällkonfa. Vissa spelade pinne pinne, vissa chillade i soffan efter de välutförda busen.

När klockan hade passerat 00.00 låg konfirmanderna stilla i sina sängar och drömde sött! De är så kloka att de förstår att sömn är viktigt (iallafall några av de)!!!

Jag hoppas att ni får en fin helg oavsett var ni befinner er! Hoppas vi syns på gården till helgen, om inte så tackar jag (Erik) er för att ni har lånat ut era barn/barnbarn till oss!

Super roligt!

TOODLES!

/Erik

Det här inlägget postades i Dagbok 2024. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.