Dag 14: Lumpen, uppmuntran och stegen…

Bonsoir Bloggen! Idag är det Ledar-Liv som fått det eminenta uppdraget att skriva blogg. 

Vi började dagen med att slita upp konfirmanderna ut deras sängar på äkta ”lumpen-vis”. Vi samlade dem ute på gården där det var dags för dem att få soldatfrisyr av barberaren Oskar. Sixten var den första och enda som blev snaggad ( han var med på detta men de andra såg delvis förskräckta ut..) 

På förmiddagen skrev vi uppmuntringslappar till varandra, det blev en fin stund att reflektera  om vad vi fått betyda för varandra. Vi åt lunch ute i det soliga vädret och några blev ganska blöta, tror Hjalmar var inblandad i detta.. 🙂 

På eftermiddagen hade både ledare och konfirmander tid att förbereda spex och show till imorgonkväll när familjerna kommer. Jag och Lova övade också dansen med konfirmanderna, och vi kan väl säga så, att vissa var mer taggade än andra. 

Till kvällsmat åt vi viltskav och kladdkaka. En riktigt bra kombo. På kvällsandakten blev det påtagligt att lägret snart är slut. Under den lugna stunden i bön med Jesus och varandra fick vi tacka för veckorna vi haft. 

När det var dags att lägga sig var barnen allt lite bråkigare än vanligt.. det här med att sova i rätt rum verkar svårt .. eller vad säger ni- Nils, Hjalmar och Elias? Och att hålla sig från att klättra ut på en stege ännu svårare.. ( tillägg Sixten..) 

Godnatt önskar jag och mina ( lite) trötta ledarkollegor.

Kram

Det här inlägget postades i Dagbok 2024. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.