Dag 3: Tinnitus, höga berg och mumsiga ostmackor

Hej alla sötisar! Idag så vaknade vi med att våra eminente ledare Erik, Lova och Liv, bankade entusiastiskt med kastruller så att man fick tinnitus. Det var lite respektlöst men inget riktigt illa.

Efter den otroligt sköna väckningen, så åt vi som vanligt, en riktigt gottig frukost av vår king Mojo. Han gör bara delikata grejer.

Lektionen efter frukosten så pratade Oskar entusiatsiskt om Moseböckerna mfl. Det var en lång lektion där alla var förvånadsvärt pigga och exalterade.

När den ”korta” lektionen var klar så sprang vi för att äta lunch. Den var en delikat laxpasta gjord av André. Det var väldigt mumsigt med tanke på att André aldrig brukar laga mat.

Klockan 13 så skulle vi traska iväg på vandring. Det var otroligt varmt och en mygg invansion. Man kan tro att ledarna alltid väljer den jobbigaste och längsta vägen ibland, men det kan också vara att vi alla är en säck potatis som inte orkar att gå mer än till Ica. Ica ligger 300 meter bort. Stället vi gick till hette Pulktjärn och där uppe så fanns det ett trasigt vindskydd där vi drack Oboy och tuggade på mumsiga ostmackor. Under tiden som alla fikade gick August högre upp på fjällsidan för att han ville komma till toppen, men tyvärr så såg ingen det förutom ledarna och tjejerna.

Nu har vi duschat och ätit middag. Det blev otroligt mumsiga biffar av något slag med kokt potatis mm. Under kvällslektionen som ”bara” var 2 timmar lång, så lyssnade vi aktivt på ledar Oskar som babblade på om det gamla testamentet. Otroligt intressant var det, ingen sov.

Dagens höjdpunkt var när vi vi kom fram till Pulktjärn och fick sätta oss ner. Vi alla drack Oboy, förutom ledarna som drack kaffe. UUUUSSSCCHHH!!!!

Dagens tips är att gå längst fram i ledet under vandring, då får alla andra som går bakom dig alla myggor omkring sig. Fråga oss inte varför!

Ha en trevlig kväll/ August och Theodor

TOODLES

Det här inlägget postades i Dagbok 2024. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 3: Tinnitus, höga berg och mumsiga ostmackor

  1. Leif skriver:

    Jag tror bestämt att en ledare drack te

  2. Torbjörn Johansson skriver:

    Trevlig läsning. Klart August skulle högre upp. Han är ju van vid större höjder. Låter som ni har riktigt kul om man bortser från myggen. Bra tips.
    Torbjörn
    Farfar till August

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.