Dag 11: Jesus, djupa gropar och fin besök

Hejsan svejsan, Gustav och Aina här! Idag fick vi sovmorgon. Hurra! Vi blev väckta av inga mindre än självaste Hooja! Kul! Efter väckning blev det så klart frukost, sedan hade vi morgon samling och läste Narnia. Efter det blev det dags för första lektions passet för dagen. Under det pratade vi om Jesus, vi berättade om vad vi konfirmander visste om Jesus och vi fick så klart lära oss mer om honom.

Efter lunchen for vi iväg och badade i Solberg. Där blev det spikeballspelande och så grävde vi ett stort hål i sanden. Vi fick saft och bullar som lite proviant! Regional kyrkoledare André bjöd även på glass. Sedan for vi tillbaka och åt middag. Idag bjöds det på lax och potatis. Till efterrätt blev det glass. Under andra lektions passet fortsatte vi att prata om Jesus och såg en kort bit av en film om Jesus. Nu väntar kvälls fika och andakt.

Godnatt våra små gullipluttar!

Toodles!

/ Gustav och Aina

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok 2023. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.