Dag 10: Hemgång, Superman och nya underkläder

Tjena mors, galosch!

Vi heter Assar och Ester och idag ska vi berätta om våran fantastiska dag. Idag blev vi väckta av Oskar kl.08:04 , vilket är en 4 minuters lång sovmorgon. Vi åt en trevlig frukost bestående av äppelochrussingröt och mackor med mjuk renost och en kopp oboy. Efter frukosten började vi packa ihop våra tält. Tjejerna vann överlägset i ”plocka ner tältet tävlingen” och sedan gick vi skallgång för att plocka upp skräpet.

Alla slängde på sig sina ryggsäckar förutom Emil som fyllde sina vattenflaskor. Sedan bar det av ner mot bilarna. Där väntade Hanna i all sin prakt, som vi har saaaaknat de (likaså Lova). Vi mötte ett hinder, Dodgen startade inte. Oj oj oj vilekt stress moment. Men Oskar, även kallad ”Hemavans andra superman” räddade oss med startkablar.

Väl hemma plockade vi ut grejorna ur våra väskor och lade de på gräset för vädring. Sedan väntade en smaskig lunch, raggmunk med stekfläsk. SMAAARIIIIGT. När vi hade smörjt kråset var det håltimme. Då väntade duscharna samt nya underkläder för hela bunten.

Därefter blev det Ica-rusch och kladdigt bak. Men det kladdiga var torrt istället för kladdigt. Vi har ätit middag, kollat film med strömavbrott samt kvällsandakt. Nu väntar bäddarna för oss. Gonatt kära läsare.

Toodles!

/Assar och Ester

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok 2023. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.