Dag 5: Regn, grillade bullar och ondska(n)

Morsning Korsning!

Vi som skriver bloggen idag är de fantastiska Moa och Lucas ( sektrerare. Erik). Dagen började med julmusik, Lucas och Assar vaknade i chock av att Erik slängde sig emellan de nyvakna pojkarna. De blev förvånade och glada. Efter den magiska väckning serverades frulle, smaaskenss.

Efter frukosten var det dags för morgonandakt, och som alla andra mornar lyssnade vi konfirmander ihärdigt till ”Häxan och lejonet”. Moa och Lucas känner igen sig i den lättlurade Edmund som vräkte i sig karameller i all sin hast.

Efter andakten blev det dags för första lektions passet, med historien om GT. Under rasterna spelade vi som vanligt pingis. Lucas somnade i skinnsoffan och alla undrade var han var.

Lunchen är serverad, i en fin måltid bestående av korv med mos och Felix ketchup (HEINZ ketchup är det rätta valet). Oj så smarrigt.

Vi gav oss ut i regnet mot destination grillplats, där eldade vi och körde trekamp. Per lyckades ramla under alla grenar och Moa råkade kasta två gummistövlar i älven, PLUMS. Stackars Erik fick vada i vattnet och med hjälp av en pinne hämtade han stövlarna. Efter trekampen grillade vi kanelbullar på elden. Därefter åt myggorna upp oss, så vi sprang hem så fort vi kunde.

Efter vandringen bastade killarna och Erik lärde oss en riktigt effektiv snärt teknik med handdukar.

Till middag serverades biffar och kokt potatis, ännu en fröjd för smaklökarna. Efter middagen såg vi filmen ”Ondskan” vilket Lucas uppskattade väldigt mycket då det är hans favorit film. Efter filmen var det dags för kvällsfika. Vi åt som vanligt mackor och drack Oboy. SMAASKEENS.

Andakten håll Liv i, vilket hon gjorde exemplariskt. Hon pratade om våra gåvor och vad vi ska göra med dem. Jag (Lucas) uppskattade andakten väldigt mycket.

Nu ska vi spela pingis, hej hej!!

Toodles!

/Moa, Lucas (och Erik)

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok 2023. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.