Dag 1: Uppstart, icebreakers och en brutal bragd

Hej på er!

Dagens skribenter är ledarna Liv och Erik ( de coolaste ledarna). Under dagen har vi med förväntan väntat in ”08:orna” och tillslut kom de. Hemavan har erbjudit strålande sol och gassande värme, men vi klagar inte för Hemavans vatten är sååååååå gott.

Under eftermiddagen har vi spelat den moderna idrotten Spike Ball 3002 elit. Idrotten går ut på att slå en boll på en liten studsmatta. Erik och Liv vann 3/3 matcher, en så kallad bragd. När grabbarna anlände från Hemavan Airport åt vi en svensk klassiker köttbullar och kokt potatis. Smaskigaste smaksensationen skaran skådat.

Efter middagen samlades vi alla i kapellet för att starta lägret. Under uppstarten bytte vi namn, lärde vi oss varandras skostorlekar och att Oskar gömde sin systers trollspö när han var en liten knodd.

Nu vankas kvällsandakt och gött häng.

Hörs imorgon, tooooodles!!
/the coolaste ledarä.

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok 2023. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.