Vem är Oskar? – Ledarpresentation #6

Hej alla nyfikna!

Nu är det knappt en vecka kvar tills lägret startar. Det ska bli jätteroligt att komma tillbaka till STF Hemavan Fjällstation och Fjällkonfa.

Oskar heter jag och jag har tappat räkningen på hur många Fjällkonfan som jag har varit ledare på. Fler än ett kan jag säga med säkerhet. Jag är pastor i equmeniakyrkan sedan 9 år tillbaka. För tillfället har jag en liten paus från församlingstjänst för att plugga VFX, visuella effekter, i Skellefteå. Jag brukar beskriva det som allt det där som man ser på TV men som inte finns på riktigt. Ett fint eko till det jag brukar hålla på med, det som finns även om det inte alltid synns så tydligt.

Jag tycker om berättelser, och på fjällkonfa kommer jag att presentera många sådana. Tillsammans kommer vi också att bygga på vår gemensamma berättelse Fjällkonfa 2023. Turerna vi går, våra samtal och lektionerna kommer att bygga en gemenskap snabbare än Jehu sprang genom domarboken.

När jag inte pluggar eller pastorar mig så brukar jag klättra och spela bordsrollspel. På senaste tiden har jag också snöat in mig en del på generativt bildskapande.

Mitt tips inför fjällkonfa:
Se till att du alltid har med dig vattenflaska, regnkläder och något att ha på huvudet när du är ute på tur, då undviker du att bli sur!

PS. Om du har membran-regnkläder så kolla extra om det är så att de behöver värmebehandlas (torktumlare eller låg ställt strykjärn) efter tvätt för att de ska fortsätta vara vattentäta. Följ tvättråden.

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2023. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.