Dag 18 – Heliga Ande, Fjällfina kåtan och köttgryta

Tjenare bloggen!

Dagen började med att Johanna väckte oss med högtalare. Denna morgon var många trötta och hade svårt att komma upp från sängen. Efter det åt vi en god frukost med en lagad brödrost. På morgonandakten fick vi lyssna klart till boken Narnia. På lektion efter andakten började Oskar prata om den heliga anden, när lektionen nästan var slut började några elever diskutera med ledarna om gud verkligen fanns och om han kunde göra övernaturliga saker för att bevisa det.

Efter lektionen hade Mojo (red: numer är det Kerstin som lagar maten…) gjort pyttipanna med stekt ägg och så skulle vi ta med våra termosar och göra mackor som vi skulle ha med på den dagliga turen. Vi alla åt upp våran lunch och packade väskorna för att börja gå.

Vi gick till en kåta som var ca 2km bort och på vägen dit var det väldigt mycket jobbiga mygg. Efter att vi kämpat oss upp gjorde vi upp en eld och började fika men efter ett tag började regn falla men det stoppade inte ett gäng glada konfirmander på fjället.

Vi gick tillbaka till fjällstationen där många valde att duscha och fräscha upp sig innan maten. Till middag hade Mojo (Kerstin) lagat köttgryta och kokat potatis. Efter middagen hade vi lektion då vi kollade på filmen Narnia eftersom vi precis läst klart boken.

Efter filmen gick vi upp till ett mysigt kvällsfika med en andakt efter det, sedan var det God natt.

/Erik och Ebba

Det här inlägget postades i Dagbok 2022. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.