Dag 14 – APG, städ och burgare

Hej alla underbara, unika, prisvärda, fantastiska och helt otroliga bloggläsare. Vi är tillbaka! Idag fick vi sovmorgon ända fram till 9:00 efter övernattningen! Men natten var svår för de flesta med värme och mygg, men efter käk och Levis glada humör så började alla vakna till liv igen! Efter ännu en fantastisk frukost hade vi morgon andakt där vi läste ett till kapitel i berättelsen om NARNIA. Sedan gick vi ner till klassrummet med ett ”glada” och ”energifyllda” kroppar för att ha lektion med Johanna där vi lärde oss om Apostlagärningarna i nya testamentet.

12:00, dags för lunch. Då blev det en krämig Pasta Carbonara a la Mojo. När alla var mätta och glada så träffades vi nere i klassrummet för att få en kort städlektion innan vi började lägrets andra storstädning. Kläder tvättades, ytor dammades av, myggor dödades och Mette kan nu intyga att den bruna fläcken i killarnas bastu är borta. Denna städning gick mycket snabbare och nu har flera rum inskaffat myggnät till fönster efter nattens incidenter med mygg. Efter städningen var det fri lek för att andas ut efter gårdagens övernattning.

17:00, det är dags för middag!!! Mojo grillade hamburgare över grillen som smakade ljuvligt. Det skrattades och stojades till den goda maten. Sedan så var det dags för lektion med Oskar, då pratade vi om Paulus/Saul som reste runt ungefär i Romarriket. Vi kom in i missionärkretsen och snackade mycket om det. Cathy som är missionär från USA berättade om hennes resa hit till Hemavan och avslutade med en liten sång på Svenska. Oskar pratade sedan om hans missionärresa till Japan där han lärde sig oerhört mycket.

Men nu kallar Mojos mackor och en ljuvlig andakt på oss. Så see ya later alligator!

Levi och Mette       <3

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok 2022. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.