Dag 13 – Bryskt uppvaknande, materialvård och WONDER

Vi började dagen med att vi fick en vild uppväckning där Joel drog ut folk ur tälten och skrek på de som inte orkade gå upp för att vi hade bara 45 minuter på oss att äta frukost, diska och packa ihop allting.  Därefter hade vi en morgon andakt med läsning ur Narnia och några böner. När morgonandakten var slut packade vi ihop tälten och efter det gjorde vi en skallgång så att vi inte lämnade kvar något skräp. Sedan började vi vandra tillbaka till bilarna och när vi kom fram till dem så stötte vi på ett problem med ena bilen för att den ville inte starta på grund av det urladdade batteriet. Men vi löste till slut problemet och vi kunde äntligen återvända hem.

När vi kom fram till gården började vi direkt med att packa upp våra saker och sprida ut det på gräsmattan för att vädra ut fukten som kan annars orsaka mögel. Vi lät vår packning ligga kvar och under den tiden åt vi lunch och fick tillbaka våra efterlängtade mobiler. Efter lunchen diskade vi stormkök m.m. eftersom att dessa inte blir lika rena som på fjällgården än när man diskar de uppe på fjället. När diskandet var färdigt fick vi en LÅÅÅNG rast som var efterlängtad och under den tiden fick vi duscha, basta och plocka in våra utlagda saker som var på vädring.

Till middag fick vi en VÄLDIGT god taco middag som vi förtjänade. VI fick sedan se på en film där det lades ut massor av madrasser som man kunde ligga på med täcke och kudde för att få det bekvämt. Filmen vi såg på handlade lite om grupptryck som vi tidigare pratat om uppe på fjället. Denna filmen var en mycket snällare film som inte vara lika rå som den vi såg på häromdan.

Nu hoppas vi på att vi ska få en god nattsömn även i den stekande värmen och trots alla dessa mygg!

//Algot och Sigrid

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok 2022. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.