Dag 12 – Fjällfrulle, fjällsolo och fjälltur

Hej bloggen!

Nu har halva lägret gått så det är My och Benjamin som skriver igen. Torsdagen började med att vi vaknade upp i tälten på fjället. Efter det åt vi frukost, sedan var det morgonandakt med högläsning av Narnia och sedan blev vi uppskickade på fjället för att sitta där själva i två timmar utan att ha klockor eller liknade. Många passade på att sova, några mediterade och någon tränade. När det hade gått två timmar ville de flesta stanna kvar och fortsätta sova och vara ensamma. Väl nere bjöds det på soppa, mackor och ägg till lunch.

Efter lunchen hade vi samlingar i två grupper där vi pratade om hur vår ensamma stund hade varit. Sedan samlades vi i helgrupp då vi fick reda på att vi skulle ta oss upp för Lilla Mortsen helt utan ledare. Efter många korta vattenpauser var vi äntligen uppe på den näst högsta toppen. Där bjöds det på kanelbullar till fika. Efter fikat diskuterade vi om vi skulle gå den sista biten till toppen. Vi kom fram till att vi inte skulle gå upp då det var några som inte ville gå upp.

När vi kom tillbaka hade ledarna fixat middag som var pasta med köttfärssås. Efter den goda middagen behövde vi bara börja diska innan regnet kom. Innan kvällsandakten var det några av konfirmanderna som tog ett dopp medan andra var inne i tjejernas tält och hade krig.

Andakten hölls av Hanna som pratade om hennes dop och församlingar. Sen var det bara kvällsfika och tandborstning kvar innan det var läggdags. Tack och hej för oss!

/My och Benjamin

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok 2022. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.