Dag 8 – Gudstjänst, bad och dop.

Tjena bloggen!

Dagen började med att vi gick upp och åt en god frukost som Johanna och Mojo förberett. Efter frukosten så förberedde vi en egen gudstjänst som sedan höll för varandra. 

Efter det hade Mojo och Maria gjort en god ugnspannkaka. Sedan tog vi på oss badkläderna och for till stranden där sanden var mycket varm och skön men vattnet kallt och klart. Det blev vattenkrig och mycket bad även fast vattnet var kallt. Tillslut började det regna och vi packade ihop våra grejer och åkte hemåt. när vi kom hem så öste regnet ner och det började åska, men det hindrade inte ett gäng pojkar från att gå till ICA.

Till middagen hade mästerkockarna Mojo och Maria gjort en alldeles fantastisk kycklinggryta med ris. Efter det tog Oskar ton och började prata om Dop och Nattvard. Dem tog även upp några frågor ur frågelådan. Efter lektionen fick vi kvällsfika, efter det så var vi trötta efter dagen.

/Ebba och Erik

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok 2022. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.