Dag 9 – Blockflöjt, Gausjosjö och Jesus

Hej! Idag vaknade vi utvilade av fin blockflöjtssång och myggor. Sedan gick nästan alla upp och åt frukost. Morgonen fortsatte sedan som vanligt med morgon samling och Narnia. Efter det gick vi ner i källaren och André höll lektion där vi skrev post-it lappar med allt vi kunde om Jesus. Dagen fortsatte sedan som vanligt med lunch som bestod av Korv och mos.

Efter lunch hoppade alla in i Bilarna och så åkte vi till Gausjosjö. Från parkeringen gick vi efter Lova cirka tre kilometer till en ”badplats”. Alla var glada att komma fram då det under vägen börjat regna även fast ingen hade regnkläder. Vattentemperaturen var cirka för kallt och alla badade. Efter badstunden gick vi en kort bit till, till en samling kåtor. De var runda och hade fönster. Efter en kort titt på Kåtorna gick vi tillbaka till Bilarna och åkte hem.

Bilturen var kort och väl framme fick vi avnjuta en timmes rast. Sedan middag med Joel som nyss kommit hit. Det serverades kokt Potatis och Biffar. Lektionen började en halvtimme senare klockan halv sju. Lektionen började med att Lova och Joel presenterade sig själva. Sedan delades vi upp i grupper och så fick vi dramatisera var sin bibeltext. NU är det kvällsfika och så ses vi imorgon!

/Anton och Isac

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Dagbok 2022. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.