Ledarpresentation #5 – Joel

Hej!

Joel Powell heter jag och jag bor tillsammans med min kära fru Emelie och vår fina 9 månader gamla dotter Anna i Västerbotten, närmare bestämt i Vindeln. Jag är 31 år och älskar att vara ute i Guds underbara skapelse, äta glass och lyssna på poddar om politik och ekonomi.

Jag arbetar som regionsamordnare och föreningsutvecklare för Equmenia i region Nord. Det är verkligen ett fantastiskt jobb där jag får möta engagerade människor som brinner för att få andra att växa, att få resa kors och tvärs över norra Sverige och inte minst den fantastiska förmånen att få åka på läger på arbetstid!

Ett av dess läger är Fjällkonfa som är en fantastisk upplevelse som jag själv fick uppleva som konfirmand för många år sedan och dessutom som ledare ifjol. Nu ser jag fram emot att få dela de två avslutande veckorna av årets Fjällkonfa tillsammans med er konfirmander och de övriga ledarna! Något jag särskilt ser fram emot är goa samtal om livet och att få njuta av en kåsa med kaffe i solen på någon av fjällturerna. På fjället kan vi dock inte räkna bara med fint väder, så att packa med varma kläder och regnställ är något jag har haft glädje av många gånger.

Ha det så gott tills vi ses!

/Joel

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2022. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.