Ledarpresentation #6 – Oskar

Hejsan!

Jag heter Oskar och hör till en av lägerrävarna i skaran. Jag har varit med många gånger sedan 2009 då jag startade som fjällkonfaledare, även om jag inte har varit med som ledare varje år därefter.

Jag jobbar som pastor med ungdomsinriktning i Örbyhus i norra Uppland. Det har jag gjort sedan 2014. En av de stora fördelarna med att vara just ungdomspastor är att man får åka på massvis av läger. Och att man får vara med och anordna LAN.

På fritiden så pysslar jag en hel del med klättring, rollspel, 3D-printning och 3D-modelering. En och annan TV-serie och film hinner jag också med.

Att få gå på tur och möta Guds storslagna skapelse är en förmån. Och jag ser också fram emot att få utforska bibeln tillsammans på lektionspassen på gården. Jag ser också fram emot att få svara på frågor, för jag tror att de egna frågorna ger möjlighet till ett bättre lärande. Som de sa i ett gammalt TV-program ”Frågar man inget, så får man ingenting veta”.

På fjället tar jag med mig mina vandringskängor, regnkläder, hatt och VATTENFLASKA! Man kan aldrig få för mycket vatten ute på tur (om det inte är skyfall, då kan det vara snäppet för mycket vatten). Jag tar också gärna med lite extra fika, utifall att.

Vi ses på söndag!

/Oskar

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2022. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.