Ledarpresentation #4 – Hanna

Hej! Jag heter Hanna. Jag bor i Västerbottens pärla Vindeln med min man och vår hund Sunna. Hon är en brun labrador som älskar mat och att gömma våra skor runtom i huset.

Jag gillar att vara ute i skogen, att läsa, äta popcorn och att lära mig nya saker. Nu lär jag mig något som kallas viltspårning – när hunden ska spåra och hitta något, typ ett djur, ute i skogen. Än så länge använder vi en älgklöv som Sunna ska hitta. Det är kul, och lite svårt!

Jag ser så mycket fram emot lägret! Att gå på tur, vara på andakter, spela pingis och allt annat vi kommer hitta på – att upptäcka mer av fjällen, livet och tron tillsammans. Så tror jag vi funkar och växer bäst och mest: tillsammans, på både lektionerna, ute på turerna och i livet i allmänhet. På lektionerna kommer jag dela lite om bön, självbild och relationer och ser fram emot att höra era tankar!

Mitt tips till dig som konfirmand är att bara komma till lägret som dig själv, som den du är. Då tror jag det blir riktigt bra. Och packningen? Den löser sig, hakuna matata. Ta med det du har hemma, köp second hand eller låna av en kompis. Plus skavsårsplåster och godis till ledarna såklart!  

Vi ses snart!

Hanna

Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2022. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.