Ledarpresentation #3 – André

Jag heter André Jakobsson, är 50 år gammal och bor i Sävar utanför Umeå.
Jag är gift med Anna och vi har fem barn i åldrarna 14-23 år.
Jag är pastor och har arbetat i olika kyrkor i nästan hela mitt vuxna liv.
Nu jobbar jag som regional kyrkoledare i Equmeniakyrkans region nord. Region nord omfattar Norrbotten och Västerbotten. Att vara regional kyrkoledare är att hjälpa församlingar till utveckling, att stötta medarbetare och arbeta för att finna nya pastorer och diakoner bl.a. Jag har jobbat som detta i snart tre år och trivs väldigt bra med det.

I Hemavan har jag varit många gånger, främst på vintern, men också en del på sommaren. Jag stortrivs i Hemavan. Det är en fantastisk plats med många väldigt vackra ställen.
Fjället skapar ett lugn i mig, samtidigt som jag uppfylls av nåt slags gemenskapskänsla av att allting hänger ihop. I fjällen känner jag mig liten på ett väldigt bra sätt.

Förutom att arbeta som pastor har jag ett stort intresse för musik. Jag har spelat musik i hela mitt liv och gillar nästan all sorts musik. Ser fram emot att få spela och sjunga tillsammans under lägret.

Det här är första gången jag är med på Fjällkonfa. Ser verkligen fram emot detta. Jag har jobbat mycket med konfirmander och ungdomar och gillar samtalen och mötena som sker.

Känns spännande att få dela tre veckor i fjällen med detta härliga gäng.

Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2022. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.