Ledarpresentation #2 – Johanna

Jag heter Johanna Sinclair och är 45 år. Jag är diakon och jobbar i Hedlundakyrkan i Umeå. Där började jag jobba i augusti 2021. Jag och min man Per flyttade hit från Småland tillsammans med vår hund Nässla. Vi trivs bra här i Norrland för vi tycker om vintern. Jag åker gärna längdskidor och Per tar gärna en tur med skotern.

Mina erfarenheter från Hemavan är bara när jag var där på Treklöver Gillwell utbildning 2002, det är en scoutledarutbildning. Utbildningen var bra och vi hade en fantastisk vecka i Hemavans fjällvärd. Sedan dess har jag längtat tillbaka och nu får jag äntligen komma dit igen.

Mitt scoutintresse har jag haft sen jag var barn. Jag gillar att vara ute i naturen och tycker också om att vara på läger.

Innan jag utbildade mig till diakon jobbade jag som förskollärare i ca 20 år. Det var ett roligt jobb och jag tar med mig många erfarenheter där ifrån. Jag tycker om att jobba med alla åldrar och ser fram emot att få möta er konfirmander.

Det som jag kommer fokusera på i min undervisning är bönen och jag ska fördjupa mig i apostlagärningarna.  Min undervisning bygger mycket på samtal och lyssnande, jag tycker också om att dramatisera så var beredd på lite dramaövningar och att få möjlighet att gå in i en annan roll. På det sättet kan man lära känna sig själv mycket. Den personliga utvecklingen är viktig för mig och jag hoppas att ni ska känna att ni har utvecklats en del under de här veckorna vi har tillsammans.

Jag hoppas att vi ska få fina berikande veckor tillsammans. Där vi får mötas både i allvarliga samtal och i roliga bus. Jag är en liten teaterapa och tycker om att busa och skoja.

Det ska bli roligt och spännande att träffa er.

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2022. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.