Ledarpresentation #1 – Klas

Mitt namn är Klas Johansson och av alla ledare  på Fjällkonfa så kan jag nog kallas den största ”lägerräven” eftersom jag varit med på Fjällkonfa över 20 år. I år kommer jag däremot bara att vara med under första veckan och vid avslutningen.

Försök gissa vad Klas är på väg att göra just efter att bilden togs… Liv vet 🙂

Jag bor i Norsjö, Västerbotten, tillsammans med min fru. Har två vuxna barn, Oskar och Erika, och inte minst ett barnbarn, Nils (som jag just varit och hälsat på). Har i stort sett hela mitt liv arbetat som pastor i Equmeniakyrkan (tidigare Missionskyrkan). Där har jag haft tjänster i lokala församlingar, på distrikt och region och senast nationellt och därmed fått prova på det mesta man kan göra som pastor. Tycker fortfarande att bland det allra bästa är att få jobba med konfirmander 😊.

Förutom alla spännande samtal vi kommer att ha under lektionerna, andakter, bus och lekar, så är det riktigt härligt med alla turer vi kommer att göra på fjället och förhoppningsvis även på en glaciär och ned i en lång och djup grotta.

För min del så har jag alltid ha på mig mina väl ingådda kängor på turerna. I ryggsäcken stoppar jag ned en varm tröja och en vindtät jacka, lite choklad eller nötter samt gasolköket så att jag kan koka kaffe när vi pausar på toppen.

Fjällkonfa är helt fantastiskt och tre helt underbara veckor som ni alla kommer att minnas länge. Ser fram emot att träffa dig i sommar!

/Klas

Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2022. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.