Dag 18 – Vacker Utsikt, mer Bastu och Narnia

Tjabaloba!

Idag är det är Simon och Liv som skriver bloggen.

Vi vaknade av att Hanna och Alexine sjöng en glamorös sång om en skärt med tre kanter. Sedan gick vi och åt frukost. När vi kom in till morgonsamlingen var det en spänd stämning, något låg och skavde i luften. Känslan var påtaglig för alla närvarande i rummet. Klas höll ett allvarligt samtal om att vi inte får lägga saker i sängarna och inte splasha ägg på golvet, host host Erikarna.

På morgonlektionen lärde vi oss om heliga anden och döden. Vi fick komma till insikt om hur den heliga anden fyller oss med Liv ( inte personen då). Det har blivit en hel del skämt om Liv, så många att det räcker ett helt Liv.

Därefter åt vi lunch som bestod av potatis och sprödbakad torsk. En kulinarisk smaksensation! Efteråt gjorde vi oss iordning inför vår allra sista vandringstur. Vi började vandringen på gårdens fina parkering och fortsatte till kungsleden vidare till en plats med namnet vacker utsikt. Där var det en vacker utsikt. Sedan tog vi oss till trollstigen och började gå hemåt. Regnet började sippra ner på våra regnjackor och innan vi visste ordet av, öste det ner. Ledarna bestämde att vi skulle gå över en hängbro som vi sedan behövde gå tillbaka på, bara för att de ville ta bilder.

När vi kom tillbaka till gården blev det turer till MetroCityIca före en härlig bastustund där den enda regeln i killbastun var att hålla ögonkontakt. Nybastade och fyllda med godis åt vi middag. På kvällslektionen hade vi lyxen att få titta på filmen Narnia. Vissa tyckte att den var spännande, andra inte så mycket. Men ingen somnade iallafall.

Till kvällsfikat använde vi oss av den högteknologiska, rullande rostmaskinen och rostade mackor. Vi hade sedan kvällsandakt som Joel höll i och det var en mycket härlig stund.

Tack för att ni läste detta storartade blogginlägg!

Ps, hoppas du är nöjd med din godnattsaga Hanna!

ds, LedarAxel har en mycket frän dator. 🏋️💝💘💖💓💞💕

Det här inlägget postades i Dagbok 2021. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dag 18 – Vacker Utsikt, mer Bastu och Narnia

  1. Maria Johansson (har med Klas och Oskar att göra) skriver:

    🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.