Dag 17 – Grotta, Bastu och Relationer

Godmorgon allihopa! idag så är det Hannes och Gabriel E som skriver bloggen.

Frukost? Najs. Morgonsamling? Najs.

Sen åkte vi iväg med bussarna utan att ha morgon lektion till en grotta som heter Östra Jordbäcksgrottan. Där delades vi in i fyra olika grupper. Grupp ett och två gick in i grottan först med guidning av Mojo och en annan trevlig guide som heter Parne. Grupp tre och fyra fick vänta utanför grottan i typ en timme innan de fick gå in i grottan. Sedan fick grupp ett och två vänta i ett tag innan de dissade grupp tre och fyra och lämnade utan dem. Grottan var en helt magisk upplevelse för alla som vågade gå in.

Efter grott-turen så åkte vi hem och åt middag. Det serverades ris med renskav, det var gott. sen så gick några tjejer och några killar (inte tillsammans) och bastade. Oskar blev väldigt besviken på några som klättrade ut ur ett fönster i bastun och det resulterades i att de fick springa runt huset i bara badbraller.

Sedan hade en lektion om sex och relationer som vi fortsatte under kvällsfikat där vi delade in oss i två grupper och diskuterade frågor om sexualitet, relationer och hur kristendomen ser på allt det där. På grund av det så behövde vi skjuta upp andakten en halvtimme där Oskar hade vittnesbörd.

Det var allt vi hade att berätta om dagen. Tack och hej, leverpastej.

Det här inlägget postades i Dagbok 2021. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.