Dag 19 – Prov, Mångkamp och Musiktävlingar

Hej hej, Elliot och Elsa här för att bjuda på dag 19-bloggen.

Dagens väckning var av Sayuri och Axel som kom in och kastade fotbollar, sprayade vatten och spelade ”Bada nakna” av Samir & Viktor. Inte en höjdare. Det var ovanligt livligt i annexet då alla killarnas tofflor var försvunna, förutom Hannes. Vi har ännu inte hittat den skyldige.

Frukost åts i vanlig ordning, frånsett att David tvingade Liv att testa russin på leverpastej-mackan. Sedan läste vi ett kapitel ur undercentralen. Vi blev strängt tillsagda att gå raka vägen till lektionssalen. Där väntade 22 prov utlagda på bänkarna. Ledarna hade gått och hintat om att vi skulle ha ett prov hela lägret, men vi trodde aldrig på dem. Mobiler samlades in och spänningen spred sig mellan oss. Det var svåra frågor, men efter en stund var alla klara. Efteråt tog vi ut scener som kopplades till kristendomen från filmen vi såg igår. De frågorna från frågelådan besvarades och sedan gick Klas igenom schemat för de sista dagarna. Mycket information.

Soppan vi åt till lunch fyllde oss med energi så att vi med full kraft kunde ge allt i mångkampen. Vi var fyra lag som tävlade i grenar såsom potatis-på-sked-stafett, 6-personers-längdskidor och mycket mer.

Det avslutades med vatten-mjöl-ägg-krig. LedarAxel blev mest träffad.

Några klättrade på klätterväggen, medan andra chillade.

Till middag blev det ris och kyckling, mycket gott. Lekarna fortsatte med musikquizen ”På minuten”, Introtävling och ”Så ska det låta.”

Busen fortsätter att härja över annexet. Erik, Erik och Hannes rum täcktes med toapapper och förlorade en dörr. Som hämnd tömde några av killarna Liv, Emelia och Agnes rum på alla ägodelar. De återfanns senare i sopsäckar i vindskyddet.

Klas tände en eld i grillen och bjöd på hamburgare, sedan hade vi kvällsandakt utomhus. Nu ska vi fortsätta vara uppe till klockan 01:00, lägrets sista uppesittarkväll 😢😭🥺

”Hejdå, vi ses, adjö, farväl. Godnatt, sov gott min vän, var glad som jag för allt känns bra, jag vet att vi snart ses igen.”

-Nalle har ett stort blått hus

Det här inlägget postades i Dagbok 2021. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dag 19 – Prov, Mångkamp och Musiktävlingar

  1. Maria Johansson (har med Klas och Oskar att göra) skriver:

    Ujujujujuj så bäst mer vatten mjöl mm till folket !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.