Dag 7 – Städ och Fotboll

Tja tja bloggen! Det är Gabriel.E och Liv som är dagens författare av denna fina blogg.

Eftersom vi var uppe senare än vanligt igår kväll, fick vi lång sovmorgon idag. Vi fick sova ända till lunch. På tal om lunch, det serverades raggmunk och bacon. Det var mycket gott.

Under lunchen fick vi reda på dagens otroligt roliga aktivitet. Tvättning och städning! Vi delade in oss i grupper och städade både annexet och huvudbyggnaden. Under städningen hittade Liv en skruv som David fick uppgift att hålla koll på. Det lyckades han såklart inte med. Skruven försvann men blev återfunnen strax innan städningen var klar- 14.30. Skruven tog alltså inte tre dagar på sig att återuppstå.

Efter städningen tog vi på oss idrottskläder och började gå mot Hemavans fotbollsplan, förutom Klas som var lat och tog bilen dit. Vi delades upp i två lag- de med färgade kläder och de med svarta kläder. Det blev en intensiv match med tacklingar, frisparkar och en partisk domare ( Andre) som även var med och spelade. Det färglada laget vann tack vare Livs fantastiska självmål.

När vi kom hem åt vi mat- potatis och laxxxxx. När alla var mätta och belåtna var det dags för lektion med Klas. Vi lärde oss om att en Gudstjänst måste innehålla en deprimerad präst, äldre damer och en snittålder på 70. I pauserna spelades det pingis.

Fulla med ny kunskap åt vi kvällsfika och ett x antal rostmackor konsumerades. Både Liv och Nathan fick post idag. På lapparna var det en skev teckning på en skidbacke och en eldstad. Liv gick ut för att kolla i skidbacken och där låg hennes och Nathans madrasser med täcken och kuddar i ett vindskydd. Ingen vet ännu vem som ligger bakom detta, så nu måste vi gå och ha förhör!

Ps. Mamma och pappa, allt är bra! ds.

puss och kram från oss!

Det här inlägget postades i Dagbok 2021. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 7 – Städ och Fotboll

  1. Sofie Lindqvist skriver:

    Hoppas det menades att det var pausen i gudstjänsten som skulle innehålla pingis! Måste genast sätta upp pingisbord i vår kyrka till nästa gudstjänst.

  2. Stay positive skriver:

    Det är definitivt André som är skyldig!!

    Pyss i keam tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.