Dag 8 – Verkstadsgudstjänst och Blomsterfjället

Ledarna Axel och Joel väckte oss med skramlande kastruller. Vi ger den väckningen en stark 4/10. Tyvärr går den inte att slå gårdagens graciösa väckning av Hanna med en pipande ballong.

Sedan var det dags för en verkstadsgudstjänst. Ansvaret fördelades mellan olika grupper och alla förhöll sig till temat ”skapelsen”. Musik, drama och teknik var några av dem. Vi lärde oss att gudstjänster kan faktiskt vara roliga, de måste inte vara tråkiga. Nu börjar klockan bli mycket så konfirmanderna måste gå och lägga sig, därför tar Axel nu över andra delen på bloggen. Gudstjänsten gick väldigt bra och blev superduper! Vilka individuella prestationer, fantastiskt pyntat, underbar musik, drama av världsklass, väl talat och en väldigt trevlig stämning.

Efter gudstjänsten slängde vi oss lite korv med bröd innan vi for iväg med bilarna till Gierevaartoe, även kallat Blomsterfjället, för en brant vandring upp till en blåsig topp. Men väldigt vackert, och mycket blommor!

Efter mättade magar med tacos var det dags för kvällslektion tillsammans med Klas. Tyvärr missade jag stora delar av lektionen på grund av en massa tvätt, konfirmanderna verkar vara smutsiga i år med tanke på den enorma tvätthögen. Klas höll en lektion om dop och efter kvällsfikat höll Hanna en andakt där hon pratade om sin personliga relation till dopet innan vi avslutade med en så kallad ”popcornbön”, mycket vacker och mysig andakt.

Nu ska jag gå ut till Annexet och förhoppningsvis hitta ett gäng tysta konfirmander som redan ligger i sina sängar!

Tack och hej från Elsa, Linnea och Axel

Det här inlägget postades i Dagbok 2021. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dag 8 – Verkstadsgudstjänst och Blomsterfjället

  1. Less på att jobba skriver:

    Ddt var den orangeaste kåsan jag NÅNSIN sett! Ja ba säger det, waow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.