Dag 3 – Bibeläventyr och samarbete

Hej, idag är det Nora och Ester som bloggar om dagen. Dagen började som vanligt med väckning och frukost. På lektionerna började vi reda ut gamla och nya testamentet med hjälp av en rörelseramsa och ett häfte.

Senare efter lunchtid gick vi ut. Men i stället för att vandra så skulle vi utföra samarbetsövningar tillsammans. Vi blev uppdelade i två grupper som sedan skulle utföra ett antal övningar. I en övning skulle vi kasta olika object i en viss ordning. Några exempel på saker var: en paff boll, ett ägg, en sko, en hel/trasig kopp (beroende på grupp) m.m En annan övning var att ställa sig i namnordning samtidigt som vi balanserade på en stock. En annan övning vi gjorde var då man skulle sammarbeta för att sänka ett plast rör till marken med hjälp av två fingrar var. Den utförde vi både i grupp och alla tillsammans.

Medans vi väntade på middag så fick vi prova på toppreps klättring med Oskar. Resten av dagen rullade på som vanligt med bland annat en lektion, kvällsfika och andakt.

Tack för oss!

Det här inlägget postades i Dagbok 2021. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 3 – Bibeläventyr och samarbete

  1. Ola Billinger skriver:

    Tack för bilder och bloggar, kul att följa er under lägret 🙂

  2. Lady kluck skriver:

    Dum idé att ha händerna i fickorna när nån kastar ägg 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.