Ledarpresentation #7 – Joel

Hej! 

Joel Powell här! Jag bor tillsammans med min kära fru Emelie i Vindeln – Västerbottens pärla. Jag har hunnit med att fylla 30 år och arbetar som regionsamordnare och föreningsutvecklare för Equmenia i region Nord. Jag gillar Toblerone, friluftsliv och att under vintrar se skidskytte på tv. 

Sommaren 2005 hade jag själv förmånen att under tre fantastiska veckor ha Klas som konfaledare när jag gick Fjällkonfa och nu ser jag mycket fram emot att få komma med på Fjällkonfa igen!

På fjället tar jag gärna med mig en god vän, något gott att äta och något skönt att sitta på. 

Ha det så gott tills vi ses!

Joel

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2021. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.