Ledarpresentation #9 – Oskar

Hejsan!

Oskar Johansson heter jag och jobbar som ungdomspastor i Equmeniakyrkan Örbyhus. Så i vanliga fall så pysslar jag med scout, tonårssamlingar, LAN och läsårskonfa. Det blir också en hel del läger. Det tycker jag är toppen, för jag älskar att vara på läger.

På fritiden spelar jag gärna dataspel och bordsrollspel, klättrar och att pyssla med mina 3D-skrivare.

Fjällkonfaledare har jag varit sedan 2009, med några års uppehåll i mitten. Det bästa med fjällkonfa är att få vara i Hemavan, vandra i Norge och att få dyka ner i bibelberättelserna tillsammans med konfirmander.

De tre viktigaste sakerna upp på fjället, för mig, är vattenflaska, vandringskängor och någonting att ha på huvudet (min hatt). Därtill brukar jag också ha med mig en gasbrännare, regnkläder (också nödvändigt), kaffe och en rejäl matsäck. Detta packar jag gärna i en ryggsäck med höftbälte.

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2021. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.