Ledarpresentation #6 – Axel

Hej! 

Jag heter Axel Svärdhagen och längtar alltid till fjällen, jag ser mycket fram emot årets Fjällkonfa och komma dit som ledare. Jag gick själv Fjällkonfa för fem år sedan och hade det hur roligt som helst! 

Jag bor i Falun och jobbar just nu som elevassistent på en skola men i höst ska jag flytta till Uppsala för att studera. På fritiden älskar jag att vara ute i naturen och röra på mig. Jag gillar att både äta mat och fika, så mycket godsaker i väskan på fjället är en självklarhet. 

Förutom fika på fjället är det viktigt att ha ett par sköna kängor, en kåsa och ett glatt humör. 

Ses om två veckor! 

Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2021. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.