Ledarpresentation #5 – Sayuri

Hej! Jag heter Sayuri Kikuchi och har varit med på fjällkonfa några år. Det ska bli så kul att få träffa er och lära känna er!

Hemavan är en fantastisk plats att få vara på och jag blir lite avis på er som får vara där 3 hela veckor. Jag och min man André (som också är ledare) kommer dela på lägervistelsen så första halvan får ni hänga med honom och lyssna på pappa-skämt medan jag kommer till helgen den andra veckan. Då får ni hålla till godo med en chokkadälskande bokmal. Barnen Noomi 3 år och Jona 2 år kommer vara hemma i Falun under lägret.

Det bästa med fjällkonfa är att få tid för gemenskap och vandring. För mig är naturen en källa till återhämtning och inspiration. Därför blir fjällkonfa en så unik möjlighet att få lära känna sig själv, vänner och Gud mer, i nära kontakt med fjällmiljön. Vidderna gör något med våra perspektiv.

När jag inte jobbar eller leker med barnen tycker jag om att läsa böcker, odla och påta i trädgården, laga mat och baka. Jag vurmar för återbruk och att ta hand om sina saker, så att lappa och laga är ett sätt för mig att vara klimatengagerad. Om du vill prata klimat, ångest eller självkänsla (eller vad som helst) – haffa mig 👍🏿

Mamman tipsar: Glöm nu inte varma kläder för det är bättre att va för varm och ta av ylletröjan än att frysa ❄️☀️

Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2021. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.