Ledarpresentation #4 – Lova

Hej! Jag heter Lova och jag ska få vara ledare på fjällkonfa i år. Jag gick själv fjällkonfa 2019 och det var en helt fantastisk upplevelse! Under lägret växte jag mycket i min tro och även som person. 

Jag är född och uppvuxen i fina Hemavan där vi ska spendera tre veckor, men just nu går jag gymnasiet i Umeå. På fritiden gillar jag att hålla på med allt sånt som har med friluftsliv att göra! Bland annat vandra som vi kommer få göra mycket under lägret.

En sak som jag tycker är skönt att ha på sig på vandringar (förutom ett par ingådda kängor och bra kläder efter väder) är ulltröjor och ullsockar/skidsockar. Det minskar risken för att man ska börja frysa om temperaturen i luften sjunker, eller att man ska få skavsår.

En annan sak som kan vara bra att ta med sig till lägret är färgglada sockar (eller märka dom och andra kläder ordentligt). Det gjorde nämligen inte jag. Jag tror inte att jag kom hem med ett enda par av mina egna sockar 🙂

Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2021. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.