Ledarpresentation #3 – André

Hej mitt namn är André Kikuchi och är 41 år boendes i Falun. Jag har två barn- Noomi och Jona, samt en fru – Sayuri.

Vardagen går åt till att vara pappaledig från min pastorstjänst, fixa med vårt nya hus, samt springa några mil i veckan.

För mig är fjällkonfa en växtplats. Efter många år som ledare har jag lärt mig mycket om mig själv och andra. Jag växer i mötet med andra, med fjället, och i mötet med att flytta mina egna gränser. Tack vare min tro på Gud så känner jag mig trygg att ständigt nå nya utmaningar och toppar i livets alla skeden.

Ett måste på fjället är: Bra skor, småkakor och något onödigt oväntat.

Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2021. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.