Fjällkonfa 2020 inställt!

Tyvärr måste vi meddela att vi nu landat i att det pga Covid-19 pandemin inte är möjligt att genomföra sommarens Fjällkonfa. Vi har i det längsta hoppats att läget skulle förbättras så att vi kunde ses som planerat men när det fortfarande, med bara en månad kvar till lägret skulle startat, är en svår situation och rekommendationerna de samma så måste vi inse Fjällkonfa 2020 måste ställas in.

Punktering på bussen förra året får symbolisera att lägret i år är inställt.

Equmeniakyrkan och Equmenia har tagit beslut om att inga läger och arrangemang med övernattning skall ske t.o.m. juni ut, vilket troligen kommer förlängas till juli och augusti. I veckan sa även ett par smittskyddsexperterna med relation till folkhälsomyndigheten att man avråder från alla läger för barn och unga där man blandar människor från olika regioner av landet.

Detta är självklart en stor besvikelse men vi jobbar nu för att kunna erbjuda alternativ nästa sommar både för de som skulle konfirmerats i år och de som vi hoppas tänker Fjällkonfa nästa år. Mer information om detta kommer så snart vi vet mer.

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.