Ledare 2020 – Sayuri

Här kommer en presentation av mig Sayuri och två extraledare, barnen Noomi och Jona. Sedan augusti ifjol är vi bosatta i Falun eftersom make/pappa André fick tjänst här som pastor i Nybrokyrkan.

Jag är hemma med barnen om dagarna och det blir mycket lek och bus varvat med flera obligatoriska fikastunder. Fika är viktigt alla dagar och ett måste när man är ute på fjället, man vet aldrig när energin tryter eller hur lång tid man faktiskt blir ute.

Noomi är 2 år och 3 månader gammal och älskar att leka, allt är spännande och roligt! Hon kommer bidra till gruppen med glädje och kurragömma-lekar. Jona är 10 månader gammal och är ett riktigt busfrö med underbart skratt! Han kommer göra dig glad om du är nere en dag, bara du kittlar honom kommer också du bubbla av skratt. Sayuri är snart 31 år ung och älskar att baka, laga mat och läsa böcker. Hon kan påminna om fikapauser och erbjuda samtal om livet.

Vill du veta mer om oss och alla andra ledare kan du också spana in fjällkonfas instagramkonto ”Fjallkonfa” och följa oss fram till och under lägret. 

Vi längtar alla till Hemavan där vi varit mycket och trivs jättebra. 

Ha det fint! 

Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2020. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.