Anmälan till Fjällkonfa 2021

Det man upplever kommer man ihåg!

Fjällkonfa i Hemavan är unikt! Här får du chansen till fler upplevelser under tre intensiva lägerveckor än vad många är med om under hela sitt liv: Fjällvandringar, samtal om Gud och livet, bus, andakt, utmaningar och mycket mer. Unika upplevelser tillsammans med nya vänner, som ofta blir vänner för livet.

Eftersom vi på grund av Coronapandemin inte kunde genomföra lägret 2020 så erbjuder vi 2021 ett läger där både de som var anmälda till 2020 års läger och nya deltagare är välkomna. Det blir alltså ett större läger än vanligt! Platserna är begränsade!

Mer info och länk till anmälan hittar du under fliken ovan: ”Om Fjällkonfa”.

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.