Ledare 2020 – Oskar

Hej!

Jag heter Oskar och är en av ledarna för Fjällkonfa sommaren 2020. Större delen av året så återfinns jag i Örbyhus i norra uppland. Ni vet det där stället där Erik XIV dog av förgiftad ärtsoppa. Jag är en av två pastorer som jobbar i Equmeniakyrkan Örbyhus. Jag jobbar framförallt med tonårsarbete.

Jag har varit ledare på många omgångar av Fjällkonfa och efter ett litet uppehåll så kom jag tillbaka förra året. För mig är Hemavan och Fjällstationen en av de platser där jag känner mig som hemma. Så det ska bli roligt att få komma ”hem” igen.

Jag gillar toppturer, och i brist på sådana i Uppland så brukar jag klättra på väggarna inne i Uppsala. Uppe på fjället så har jag alltid med mig hatt, vattenflaska och kängor. Jag har ofta med mig gasbrännare och kaffe för att få njuta lite extra på toppen.

Om Oskar

Bloggansvarig och fjälledare
Det här inlägget postades i Ledarpresentation 2020. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.