Dag 5 – Regn, film och VM

Halloj det är Arvid och Engla som skriver bloggen idag!

Vi startade dagen med en utsökt frukost som bästa Kerstin hade förberett. Efter det så fortsatte våra studier om gamla testamentet. Vi pratade bland annat om de olika kungarna som har härskat och om Daniel i lejongropen. Vi fick även lite halvdana svar på våra frågor som vi hade lagt i frågelådan. Efter många timmars lärande om gamla testamentet så blev det äntligen dags för den efterlängtade lunchen. (Inte för att det var fel på Oskars utlärning utan efter de intensiva pingispauserna så kurrade magen).

Konfirmander i bro
Konfirmander i stuga

Efter lunchen så var det dags för alla att gå ut på vandring igen (förutom Engla som fortfarande behövde stanna hemma på grund av sjukdom).  Det regnade och blåste men alla konfirmander hade humöret uppe eftersom ”ut på tur aldrig sur”. På turen så gick vi upp för den långa backen vid fjällgården och gick förbi det fula ”hjortronet”. Sen gick vi vidare till en utsiktsplats för att skåda den vackra Murtserbäcken. Sen begav vi oss tillbaka till fjällgården och till Engla som väntade ivrigt efter alla kompisarna.

Linnea A, Ledar-Hanna, Nils

Andra lektionen för dagen bestod av filmen ”The Adjustment Bureau”. Den var väldigt komplicerad men även väldigt bra. Johannes höll i kvällsandakten och nu ska vi peppa inför fotbolls VM som vi konfirmander har argumenterat igenom eftersom att fotbollsmatchen slutar en KVART efter vår läggningstid!!!!
Der var allt, ha det bra.


Hej svejs lingongrejs!
Arvid & Engla


Det här inlägget postades i Dagbok 2019. Bokmärk permalänken.

5 svar på Dag 5 – Regn, film och VM

 1. Anna skriver:

  ”Ut på tur aldrig sur” , härligt!???
  Rätt inställning. Hoppas ni alla får en mysig midsommarafton imorgon

 2. Helena skriver:

  Det är bra att ni styr upp läget och lägret. Slipa era frågor så ledarna får ge slipade svar, bibeln tål att granskas noggrant, och bus är livsbejakande
  ??

 3. Helena skriver:

  …å just ja, de glömda kängisarna får va me ser jag ??
  Hoppa grodorna ur dansbanan imorgon och hälsa maja och stången!

 4. Maria Forsberg skriver:

  Haha varför är jag inte förvånad att Ivan står för buset ☺️

 5. Dante skriver:

  Cyklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.