Dag 4 – Gurken och Gamla Testamentet

Halloj bloggen, Frida och Lova här.

Frida på Gurken
Oskar i Egypten

På första lektionen så gick vi igenom första moseboken/Genesis. Då pratade vi om skapelsen och Noas ark och det blev enormt mycket frågor om Noas ark och vi drog över tiden. Det gjorde att Oskar blev smått irriterad och vi fick kortare pingis pauser.

Linnea S med fika i högsta hugg
Tilda i fokus

Efter lunchen så åkte vi buss till Gurkens fot. Där kollade vi på det enormt höga stupet och fikade matsäck som vi hade tagit med från Fjällstationen. Bussen hade fått punka så Klas fick stanna kvar och byta däck. När vi var precis vid trädgränsen (på väg ner) så hittade vi Klas i en sluttning där han satt och kokade kaffe. Sedan gick vi ner tillsammans och åkte bussen tillbaka och i bussen var det sjukt varmt.

Efter
Före
Sista rycket!

Direkt när vi kom hem så åt vi god mat och sedan så duschade vi. På vårt andra lektions pass så gick vi igenom gamla testamentet fram tills andra Samuelsboken.

Nu ska vi snart äta kvällsfika och ha kvällsandakt och sedan ska vi se hur länge vi kan pressa sov gränsen och underhålla ledarna så dom glömmer bort tiden.

Gruppbild tagen av tysk:)

Ha det gött, haj.
Frida & Lova

Det här inlägget postades i Dagbok 2019. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dag 4 – Gurken och Gamla Testamentet

  1. Helena skriver:

    Det är bra att underhålla ledarna så de håller sig glada hela lägret, ni vet hur vuxna kan bli lite kinkiga ibland. Godis är ett tips ?
    Ser att Linneas kängor fick gå på fjälltur äntligen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.