Dag 3 – Samarbetsövningar, Bibelsnack och Strömavbrott

Hej bloggen! Idag är det vi, Alfred och Linnea som har hand om bloggen.

Idag hade vi samarbetsövningar under vårat fritidspass. Vi blev uppdelade i två stora grupper och fick utföra tre olika uppgifter. Först skulle vi stå i en cirkel och hålla olika föremål i luften medan ledarna lade till fler och fler, och sen skulle man se på hur kort tid man kunde få runt endast en boll.

Nils och Arvid
Samarbetsboll

Den andra uppgiften var att ställa sig i en bestämd ordning på en stock utan att röra marken. Tredje var att få hela gruppen från den ena sidan till den andra över ”Amazonfloden” genom att använda plankor. Efter att grupperna utfört uppgifterna samlades båda grupperna och fick en sista utmaning. Vi skulle, utan att prata, använda två fingrar var och sänka ett rör till marken.

Under bibelstudien pratade vi om hur man läser bibel och hur den är uppbyggd. När Oskar äntligen skulle få visa sin fantastiska powerpoint så gick strömmen. Till sitt misstycke fick han skriva på tavlan i stället. Men i våran tur fick vi fler pingis pauser. Till lunch så fick vi äta mackor och fil då strömmen än inte hade kommit tillbaka. Under den andra lektionen pratade vi om böner och fick illustrera vår egen version av ”Vår Fader” på ett papper med kritor.

Vi håller just på att avrunda dagen med kvällsfika och kvällsandakt.

Engla
Alfred

Vi hörs imorgon!
Alfred & Linnea

Det här inlägget postades i Dagbok 2019. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dag 3 – Samarbetsövningar, Bibelsnack och Strömavbrott

 1. Helena skriver:

  Inget borttappat idag förutom minnet. Linneas valp tuggar och gnager extra mycket på oss då hennes favorit är på konfaläger ?

 2. Anna skriver:

  Det där minnet, jag letar ännu efter mitt Verkar vara en mästare på att smita ?
  Roligt att kunna följa er här på bloggen

 3. Rikard skriver:

  Hej gänget, ni verkar ju haft en kanonstart på lägret, roligt att få följa er här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.