Dag 17 – Nattbus, drottningleden och kär & galen

Hejsan hejsan bloggen

Många sov oroligt inatt speciellt LedarMalin och LedarVilma. Det var bland annat någon som tejpat fast en väckarklocka på deras dörr och det ledde till att många andra vaknade i korridoren. Klockan   pep ett väldigt långt tag tills någon arg person gick och stängde av den. Lite oklart vem den personen var, men en sak är säker å det är att vi nog alla kände samma ilska som personen. Men tack för de så man fick sova nån gång!!!!!!!!

Några timmar senare vart vi alla väckta som vanligt av Malin och Vilma. Det var nån låt från nå förfärligt barnprogram men vi har lite svårt att minnas eftersom vi var trötta.

Vi åt frukost och drog oss sedan till morgonandakten där vi läste ännu ett kapitel ur undercentralen, varken nån av oss minns riktigt vad det handlade om eftersom vi kanske inte lyssnade hehe…

Efter det hade vi en lektion som handlade om församlingar och varför det är så viktigt för att hålla sin kristna tro vid liv. Sen åt vi lunch som var pyttpanna gottgott.

Efter lunchen skulle vi bege oss med bussen till en parkering ute i skogen som vi skulle promenera hem från. Innan vi åkte så undrade LedarMalin vart LedarVilmas minnes kort och hennes mobbiladdare kunde vara. Hon hittade sakerna uppklistrade i taket och fastklämda i gardinen. Alla var mycket förvånade över försvinnandet…

Vandringen var iallafall 9 km och vi lekte leken ”ren eller sten” och åt jättegoda smaskbullar som Ullrika våran förra mattant hade bakat, thank u.

När vi kom hem hittade även Jakob sin resväska i bastun med alla hans saker. Mycket konstiga saker som hände på gården idag. Eller var det karma jakob????

Till middag åt vi nå fisk och sedan hade vi en lektion som handlade om kärlek isch, då vi fick ställa frågor till motsatta könet. Det var intressant och bjöd på många skratt. Vi fick även veta att vi ska på grottur imorgon å därför fick vi pröva nå jättefina blåa dräkter. Till kvällsfikat så fick var och en av oss även avnjuta en varm och härlig oboy <3. Detta var mer uppskattat än vanligt eftersom vi hade fått en tillfällig oboybrist till frukosten och kvällsfikat kvällen innan. Oboy är trots allt en väldigt stor och viktig del här på lägret och svårt att klara sig utan.

Under dagen har flera av oss insett att det faktiskt bor andra människor här på gården utöver oss konfirmander. Dags att bete sig som vanligt folk.

I skrivande stund så har vi precis haft kvällsandakt och nu ska vi gå in till annexet  å lägga oss.

Puss å kram från ANna och Siri.

Det här inlägget postades i Dagbok 2017. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dag 17 – Nattbus, drottningleden och kär & galen

 1. Helena A skriver:

  Heja Siirii !!! ?
  Oboybrist igen, ka-ta-strof ?

 2. Eva skriver:

  Vilka fina vyer. Drottningsylt till frukostgröten imorrn?
  Hoppas ni (och alla andra) får god och ihållande sömn. Det är så roligt att ta del av väckningskonstens alla påhittiga variationer.

 3. Anders Sandlund skriver:

  Märkliga saker?!! .. och härliga bilder!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.