Dag 16 – Tillit, spindelnät och kanonkulor

På morgonen blev vi prankade av Vilma och Malin som kom in och sa att dom hade glömt och väcka oss och att vi behövde skynda till frukosten långt inan vi ens skulle bli väckta.

På lektionen pratade vi om filmen vi hade sett dagen inan som var Narnia. Vi pratade om alla referenser i filmen till bibeln och Jesus.


Några tjuvtränade på spindelnätet.

Efter Lunchen så hade vi sammarbeta övningar hela resten av dagen. Den första var att en var blind och skulle låsas att vara bil samtidigt som någon anan styr en.

 

Det var så kallt ute så efter det gick vi in för det var så kallt då delades vi in i två grupper och den första inne övningen var spindelnätet där du måste få igenom hela dit lag genom ett spindelnät och om du nuddar nätet måste hela laget börja om.

Nästa övning gick ut på att man skulle springa med en ögonbindel rakt mot resten av gruppen som hade ställt sig som en vägg. Den sista och läskigaste och roligaste övningen var när man skulle ställa sig på et bord och falla ner i resten av gruppens armar.

  
Joel sammanfattar känslan efter fallet.

Sedan var det dags för lektion då man fick ta ett foto och berätta varför man tog det genom något som har hänt eller något du har gjort eller tycker i ditt liv.

Efter lektionen var det kvällsfika som vanligt. Efter kvällsfikat var det en längre andakt där man kunde måla bekänna synder be tillsammans med en ledare och tända ljus.

Det var all från Arvid och Joel 🙂

Det här inlägget postades i Dagbok 2017. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dag 16 – Tillit, spindelnät och kanonkulor

  1. Helena A skriver:

    Kallt … och kallt igen…huvva vad kallt det blir då. På med långkalsongerna ✌

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.