Dag 20 – Sovmorgon, förberedelser och sista andakten

IMG_4489Idag fick vi sovmorgon till 9.30 efter gårkvällen. Vi gick upp och åt frukost, borstade tänderna innan förmiddagens förberedelser inför helgen. Vilket vi gjorde fram till lunch. Till lunch fick vi soppa och bröd, vilket var väldigt gott.

Efter lunchen fortsatte vi enskilt med förberedelserna. Detta gjorde vi utan IMG_4495ledarna, så de har inte någon aning om vad som ska ske. Vi höll på fram till middagen då vi fick goda biffar, potatis och sås. Till efterrätt fick vi kladdkaka.

Och efter middagen fortsatte vi åter igen med förberedelserna. Nu har en del av familjerna börjat komma, vi är taggade på en fin konfirmationsgudstjänst men dock IMG_4502lite ledsna att lägret börjar komma mot sitt slut. Vi längtar tills imorgon då vi får träffa våra familjer mer, för det är lite frestande när de smyger omkring i huset. Efter dagens alla förberedelser fick vi kvällsfika, vilket var väldigt efterlängtat. Det sista vi gör idag är att ha den sista andakten som konfagrupp innan vi går till sängs inför morgondagen.

// Adelina och Alva

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2016. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 20 – Sovmorgon, förberedelser och sista andakten

  1. Jan skriver:

    Toppen att få vara med

  2. Helena Apelqvist skriver:

    Så kul att se er alla live! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.