Dag 19 – Städning, tävling och grillning

Tjatja bloggen!

IMG_4440Idag blev vi inte riktigt väckta på det vanliga sättet, utan istället var det en grupp konfirmander som tog över väckningen och skapa kaoz. Dom började med att spela Summer of ’69 som är Emmanuels favorit låt vilket bidrog till det aningen sämre morgonhumöret. Väckningen slutade med att torkrummet var fullt med blöta sängkläder. Sedan tog vi oss ned till frukosten, som vanligt var det gröt, men tyvärr ingen hallonsylt idag så det fick bli äppelmos eller lingonsylt.

Efter frukosten var det lektion och den inleddes med att Klas gick igenom gårdagens film, Narnia. Sedan pratade André och Marta om församling och att man inte kan tro ensam. Sen käkade vi pyttipanna till lunch.

För ovanlighetens skull hade vi lektion efter lunchen. Det var lite deppigt eftersom vi plockade ihop alla våra grejer då det var den sista lektionen och vi gick igenom vad vi ska göra de sista dagarna. Vi städade även, tyvärr inte för sista gången då vi kommer behöva städa en gång till. Ännu en gång åt vi sedan kikling och lite lis till middag.

IMG_4449 IMG_4470

Efter middagen var det 6-kamp i form av musikquiz. Lag planksteken vann och Kryddiga Klas förlorade. Vi avslutade med Kalle Kaos där vi sprang runt i hela huset. Sedan gjorde vi oss alla redo för grillkväll med hamburgare och marshmallows. Efter detta var det några pigga själar kvar som tog oss ned till nationalarenan för att spela fotboll eller skriva bloggen vilket vi gör nu. Vissa sitter även kvar uppe i huset och spelar kort. Idag behöver vi nämligen inte lägga oss förens klockan ett.

Hajdååå

Jenny, Ella

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2016. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dag 19 – Städning, tävling och grillning

  1. Helena Apelqvist skriver:

    Ja nu börjar landningsbanan synas i horisonten. Men än finns mycket tid tillsammans kvar detta läger ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.