Dag 13 – Sovmorgon, städtävling och femkamp

IMG_3762Dagen började med att Maja och Simon väckte oss med en värdelös låt eftersom att den inte gjorde nå vidare intryck på oss. Konfirmanderna var inte lika trötta som vanligt idag eftersom att våra underbara ledare gav oss en timmens sovmorgon. Idag åt vi frukost som vanligt och gissa vad det var? ……. GRÖöööööt.

IMG_3677Sedan gick vi ner till lektionen som André höll i och där fick vi se olika exempel på den gyllene regeln i bibeln. Efter lektionen fick vi vår efterlängtande lunch som var potatisbullar med bacon. När vi hade käkat klart så var det dags för städtävling, Hurra! Förloraren skulle få i uppgift att städa Klas rum, vem det blev är fortfarande oklart.

IMG_3691 IMG_3711 IMG_3729

När vi hade städat klart blev det gladare miner för då var det dags för femkamp med Simon och MajaJ Femkampen slutade med vattenkrig som spårade ur så att alla blev sjöblöta och sedan iskalla så att vi frös ihjäl. När alla hade tinat upp igen var det dags för kikling å lite lis, och det satt finfint. Sedan tog sig ner till Andrés eftermiddagslektion där vi fick varsin berättelse som handlade om när Jesus gjorde under, det redovisade vi lite senare för varandra.

Till kvällsfika fick vi som vanligt kvällsmackor men som en liten twist på det hela så fick vi av någon konstig anledning chokladpudding med grädde. Vi avslutade dagen med en mysig kvällsandakt.

Farväl/Isac å JennyJ

IMG_3759

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2016. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dag 13 – Sovmorgon, städtävling och femkamp

 1. ledarMAJA skriver:

  VA! JAG KÄNNER MIG FÖROLÄMPAD! JAG VAR INTE MED OCH VÄCKTE IMORSE!!! JAG STOD OCH SLET I KÖKET OCH GJORDE GRÖT. TILL ER!!! Så skyll inte på mig om låten var värdelös :((((((((((((( kram <33333333

 2. Helena Apelqvist skriver:

  Klassiskt vattenkrig, härligt ?

  • Helena Apelqvist skriver:

   Undrar om det fortfarande är fuktskada efter mitt konfalägers vattenkrig i annexet för 31 år sedan? ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.