Dag 12 – Maja, Maja och Maja

Som många andra dagar, så började vi IMG_3618dagen med att vakna. MAJA väckte inte oss i det underbara fuktiga och varma tältet. Såklart sov alla gott på den steniga och hårda marken. Till frukost blev det som alltid gröt med typ macka med otroligt hård mjukost med salami och bacon i. Det var inte MAJA som lagade maten. Efter frukosten packade alla utom MAJA ihop återstående saker, t ex; tält och ryggsäckar, tälten var väldigt jobbiga att plocka ihop och dessutom hjälpte inte MAJA till alls *arg blick*. När packningen var ihop-packad så påbörjade vi vandringen ner till parkeringen där vi lämnat bussarna #discobussen och #rödafaran. MAJA bar ingenting och vi är fortfarande sura. Efter den låååååååånga vandringen nerförs så kom vi äntligen fram till #discobussen och #rödafaran där vi träffade MAJA som totalt va med på övernattingnen och åkte hem till fjällstationen.
IMG_3597IMG_3605IMG_3599IMG_3603
Väl tillbaks åt vi supergod kebab-och-kyckling-pizza av vår nya kock. Pizzan var väldigt god, dock har MAJA inte gjort jättegod pizza åt oss än så vi får väl vänta. Efter den goda pizzan så delade vi upp oss grupper för att diska stormköken, tältpinnarna och vädra tälten, (även om vi nu var med MAJA så hjälpte hon ändå inte till… *fortfarande arg blick*). När arbetet äntligen var avklarat så fick vi äntligen gå och duscha (typ alla utom MAJA).IMG_3625 Vi fick även då gå ner till ICA och förbereda oss för en och annan film i annexet. När vi kollade på film så gjorde Axel och Elias lite till arbete. HUGE THANKS!!!!!!!!! Efter vi kollat klart på filmen åt vi köttbullar och makaroner som MAJA inte gjort men dem var goda ändå och ännu lite senare hade vi lektion. Vi är väldigt förvirrade över schemat för lektionen var en halvtimme tidig??? Lektionen handlade om ”Jag är” som både Gud och Jesus sa, vi fick leta i bibelboken efter ställen där det stod jag är och vi fick komma på moderna jag är. Under rasterna så spelade många pingis, men vi är osäkra om pingpong-berg vad med?

IMG_3637 IMG_3629

Lite senare åt vi kvällsfika. De flesta firade ännu en gång Marta för hon fyllde år tidigare men tyvärr kunde vi inte vara med för vi behövde skriva det här (MAJA hjälpte inte till här heller) ;( , och hade kvällsandakt som Andre ledde. Han prata det om hans konfa och vi sjöng några fina lovsånger.

Tack och hej leverPasteeej med några fina stavfel //hENNING och Linnea *cough cough wink wink

(Om ni undrar var Ledar-Maja inte med på övernattningen.)

Det här inlägget postades i Dagbok 2016. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 12 – Maja, Maja och Maja

  1. Maria Johansson skriver:

    Gott att ni verkligen, Verkligen, VERKLIGEN !!! saknat Maja på fjället. Sällan har en ledare fått mer uppmärksamhet i konfadagboken än stackars ämliga krassliga Maja som någon elak förkylningsbacill ankrat vid sängen. Känn dig älskad och saknad Maja och Krya på Dig/
    Kram Mini Pastorn

  2. Helena Apelqvist skriver:

    Har hört talas om super-pizzan. Klart gott efter tub-osten ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.