Dag 3 – Samarbete, lära känna och tålamod

IMG_1757Lite efter klockan 8 blir vi väckta av två glada ledare (Aka. Simon & Maja) som spelar låten Happy för fulla muggar. Vissa tar sig smidigt upp medan andra frustar onöjt i sängarna. Ombytta och mer eller mindre pigga tog vi oss alla in till frukosten, och sedan, med mättade magar började vi röra oss upp mot morgonandakten. Efter detta och att vi alla vaknat till fullo beger vi oss mot första lektionen för dagen tillsammans med våra underbara ledare.

Fotograf - Simon Lundberg

Den efterlängtade lunchen bestod av
pannkakor/plättar (Vissa blir sura om man skriver ”fel” :c) begav vi oss ut i ordentliga kläder för eftermiddagens utomhusaktiviteter. Vi delades in i 2 mindre grupper på hälften och sedan började det roliga! Det började med doppboll lagen mot varandra (Dom sjunkande fiskarna, vårat lag, vann!) Vi fortsatte därefter med fyra andra samarbetsövningar inom grupperna där vi hade fokus på samarbete, lära känna, tålamod m.m.

Efter mycket skratt & spring IMG_1854under övningarna njöt i av cirka en timmes frihet innan vi åt av den goda kvällsmaten. Kvällens lektion handlade om gamla testamenten och första Moseboken. Kvällsandakten var mysig som alltid och välbehövligt avslappnande, fast lugnet varar inte länge då vi ungdomar lär vara i full fart om bara några minuter.

Fast snart lär det bli sängdags då en ny fantastisk dag väntar imorgon, tjenixen!

// Olivia & Elias

Det här inlägget postades i Dagbok 2016. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dag 3 – Samarbete, lära känna och tålamod

  1. Helena Apelqvist skriver:

    Kanonbra??

  2. Pella Ödman skriver:

    Jättekul att få läsa om vad ni gör på dagarna, och se bilder!

  3. Anna Sundström skriver:

    Du ser lite rädd ut Ella… Men det ordnade sig säkert med hjälp av gott samarbete 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.