Dag 4 – Gamla testamentet, Gurken och fotboll

Dagen började med att vi blev väckta av Maja och Simon som spelade ”500 miles” på högsta volym. Sedan fick vi gå in och äta en fantastisk frukost, där vi också bredde mackor och fyllde termosarna inför eftermiddagens tur. Sedan gick vi upp i kyrksalen och hade morgonandakt, där vissa la sig ner och sov på golvet medan Marta läste ur en bok.

IMG_1972När Marta hade läst klart gick vi ner och hade lektion om det gamla testamentet. På rasterna var det antingen Pingisturnering eller sång. När lektionen var över fick vi äta god lunch som bestod av hamburgare! Sedan gick vi och bytte om, packade och dansade innan vi gick ut och satte oss i bussarna och styrde mot Gurkfjället (Gurken).

IMG_2082 IMG_2075 IMG_2043 IMG_2036

Vi gick i en samlad trupp med väldigt många vattenpauser, När vi hade kommit upp så möttes vi av en fantastisk vy. På toppen tog vi och satte oss och fikade, några solade och några byggde snögubben Olof men alla njöt. På vägen ner gick vi i lite olika takt och tog även då en del pauser. När vi kom ner från berget satte vi oss i bilarna och körde mot middagen som bestod av makaroner och falukorv med grönsaker. När alla var mätta och nöjda så gick dom flesta och duscha och sedan tog sig till lektion som även nu handlade om gamla testamentet. Nu är det ändringar i schemat eftersom att Sverige spelar EM ikväll så nu ska vi ha kvällsandakt och sedan kvällsfika innan de flesta kommer sätta sig framför tv-skärmarna och de andra tar det lugnt/sover. Nu är vi taggade för morgondagens äventyr.

Hälsningar Anna och Johannes

IMG_2111

 

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2016. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 4 – Gamla testamentet, Gurken och fotboll

  1. Helena Apelqvist skriver:

    Aldrig för mycket fjäll…härlig bild på gänget ??
    Kul att Olaf också är med och får uppleva sommar!⛄

  2. Linnéa Alfredsson skriver:

    Fuskigt va mysigt ni verkar ha det! Fjäll & bibel & snögubbar…
    Lite avundsjuk blir man ju 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.