Dag 20 – Övning, uppskattningslappar och sista andakten

IMG_5087Idag hade vi sovmorgon till 10:00 som vi tycker var riktigt skönt. Vi åt en fantastisk frukost. Efter frukosten hade vi morgonsamling. Sverker läste då ett spännande kapitel med sin härliga berättarröst ur boken Undercentralen. När Sverker hade läst klart så började vi öva på en dans och några sånger som vi ska uppträda med på avslutningen.

IMG_5142Vi övade enda till lunch där vi åt en fantastisk måltid; pasta med skinksås. Mums. Klockan 13:00 samlades alla i en ring i klassrummet. Vi fick ett papper var som man skulle skriva sitt eget namn på. När man hade skrivit sitt namn så skulle vi skicka runt papperet till varje person i ringen för att skriva minst en positiv sak om personen. När alla hade skrivit fick man en lapp full med massa positiva saker om en själv! Efter det fortsatte vi öva på dans oh sång till gudstjänsten och även lite spex till lördagskvällen.

IMG_5112 IMG_5101

Sedan var det middag, och sedan mer övning. Andakten ikväll var lite annorlunda – vi var i rummet där vi tidigare haft lektioner. 31 ljus var tända – ett för varje person på lägret. Vi sjöng, och Klas bad en kort bön för alla personer. En perfekt sista andakt på lägret. Efter andakten var det motvilligt i säng.

//Petter & Jonny

Det här inlägget postades i Dagbok, Dagbok 2015. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.